Sukka-Finlandian viides etappi oli nimeltään Kattia kanssa, mutta näistä tuli...

Etappi5etu.jpg

  • KITTIÄ KANSSA -sukat
  • Aloitettu: 19.2.20
  • Valmis: 28.2.20
  • Koko: 41
  • Paino: 112g
  • Langat: Nalle, väri 044; Nalle, väri 061; Nalle, väri 559; Nalle, väri 500.
  • Malli: Sukka-Finlandia 2020, Etappi5, Lumi Karmitsa

Etappi5sivu.jpg

Etappi5taka.jpg

 

Kitti.jpg

Heti sukkamallin ilmestyttyä oli tulevien sukkien saaja ja värimaailma mielessä. Blogivauva täyttää maaliskuun lopussa 14 vuotta ja hänen, vieläkin niin tärkeän, Kitti-kissansa väritykseen tähtäsin sukkalankoja valitessani.

Eikö Kitti-kissa ollutkaan luonnonvalkoinen, ei pikemminkin vaalea beige... lankalaatikoista löytyi vuoden 2014 joulukuussa ostettua. Nenänpään pinkki lanka oli vuonna 2015 hillottua ja vaalenpunaiseksi langaksi valikoitui vuoden 2009 kesälomalla hamstrattua vaaleanpunaista Nallea. Mitä ihmettä, sukkien tuleva pitäjä oli tuolloin 3 vuotias... voi tätä nostalgiaa! Sitä vaaleanpunaista meni tosin tosi vähän.

Tummaa Nallea ei tahtonut löytyä. Pari päivää myöhästyin aloituksesta, kun olisin tahtonut löytää kaikki langat varastoista. Ensin ostin kaksi mustaa Nalle -kerää, mitkä alkoivat tuntua liian kovalle värille näihin sukkiin. Nappisilmien korostukseen sopisivat. Uudella yrittämällä 2 tummanharmaata kerää päätyi ostoskoriin, että pääsin alkuun...

olipa näitä kiva neuloa!

Etappi5edestaScaritsa.jpg

Hieman mallikuviota piti muuttaa, että sain kissan korvanpäät pyöreiksi ja suupielet hymilemään.

Nenääkin suurensin ja korostin sitä sukkien jälkikirjontavaiheessa. Alunperin oli tarkoitus korostaa myös korvien vaaleanpunaisia osia ja mustia nappisilmiä. Välillä oli vahvempana hillitympi koristeluidea... nenästä Kitti tunnetaan ja kuinka tyylikkäästi kolmio toistui sukissa parissa kohtaa kolmen langan kirjoneuleosuuksissa!

Kisasuorituksessa aika oli kortilla, joten otin varman päälle ja päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Postasin sukat vain varttia vaille ennen maalilinjan sulkemista.