lankakaapit180112-normal.jpg

Melkein vuosi sitten, 18.1.13, pystytimme kaksi korkeaa kaappia minulle lankakaapeikseni. Lasten mielestä oli epäreilua, kun äidillä oli niin paljon kaappitilaa omille "leluilleen" ;).

Oli ihana pöllytellä lanka-aarteita vuoden takaisissa paukkupakkasissa, ennenkuin pussitin langat kaapin hyllyille. Vihdoinkin vain yksi paikka, eikä monessa eri suunnassa vaan menikö se ihan niin...

Langat eivät ihan kaikki mahtuneet kaappeihin vaan ostimme myös kolme sängynaluslaatikkoa, mitkä myös täyttyivät. Niihin meni kuitenkin lähinnä keskeneräisiä sukkatöitä ja yhteen sängynaluslaatikkoon pakkasin jämälankoja. Lankoja riitti pariin pahvilaatikkoon ja kesän ja syksyn aikana tuli ostettua lisää lankaa!

Liian kauan ovat langat pysyneet kaapissa ilman mitään liikettä. Uuden vuoden lupauksena aijon heilutella kaapin lankoja ja kaivaa monen kokoisia puikkoja neulonta-avukseni.

Vuoden alusta otan "viikon puuhapakettiin" mukaan myös jonkin lankanyssäkän, mikä pääsee viikon aikana tarkasteluun. Vaikken viikon lankapussista saisi mitään juuri sillä hetkellä neulotuksi, aijon saada langat pikkuhiljaa lajiteltua, punnattua ja tilastoitua excel -taulukkoon.

Lähteekö joku lankajemmari tähän mukaan?