ohuetjamalangathelmi13-normal.jpg

Tekeillä olevat jämälankasukat kaipasivat lisälankaa, joten kaivoi pitkästä aikaa ohuiden sukkalankojen jämälankalaatikkoni esille.

Totesin, että tässä jamassa laatikon sisältö oli ollut jo varmaan pari vuotta, eikä laatikosta meinannut löytää haluamaansa. Miksen yhdistelisi jämiä jo valmiiksi, niin ei tarvitsisi jatkossa palailla laatikolle arpomaan uutta jatkopalleroa.

jamalankamunathelmi13-normal.jpg

Valmista tuli :). Nämä ovat neulontavalmiita yllätyskeriä. En itsekään muista, mitä värejä sisältä keriytyvästä lankapallerosta tulee. Yhdistelin värejä sitä mukaa, mihin väriin lanka loppui, jatkui toinen lanka hetkisen samasta väristä. Kaksi lankaa rinnatusten raidat kohdistettuina.

Sormet syyhysivät heti aloittamaan uutta, mutta pakko oli toppuutella itseään, kun SääliKYHlaatikossakin oli vielä monet ohuet sukat kesken. Keksimpä kuitenkin, miten pääsen yllätyskeriin käsiksi ;). Reseptit menivät uusiksi muutamassa keskeneräisessä alussa, kun liitin alkujen langanloput sopivan värisellä langalla alkaviin yllätyskeriin.

Laatikon siivous ja lankojen kieputtelu vei yllättävän paljon aikaa. Alussa mietityt yhdistelmät muuttuivat, kun lankojen kieputtelu jatkui aamutunneille asti. Väriyhdistelmät saattavat olla yllätyksellisiä, kun vain langan lopun ja alun väri ratkaisi.

Nyt saatan jopa uskoa, että nämä tulevat neulotuiksi :).