Edit: 30.4.13, 11.5.13, 19.5.13

Projektin edistyessä, lisään päälimmäiseksi tuoreimman kuvan.

Huhtitoukoprojekt180513-normal.jpg

18.5.13 Tiikerisukat valmiina korissa odottamassa kuvausta. Vielä vappusukat keskeneräisinä.

Huhti-touko-projekti090513-normal.jpg

9.5.13 Tiikerisukat lähestyvät kärkikavennuksia. Vappusukat saivat kantapäät...

Huhtitoukoprojekt300413-normal.jpg

30.4.13 Mietin säästäväni korissa olleen avaamattoman kerän myöhemmäksi. SääliKYHkeskeneräisiä on vielä ja uuteen Kesäyön Hullutukseen on aikaa enää kuukausi!

Jos kuitenkin puolittaisin kerän valmiiksi. Johan alkoi houkuttelemaan... näytti ihan vappupallolta, joten Vappusukat on saatava! ;). Raitasukat valmistuivat 29.4.13. Projektista valmistuneiden sukkien kerien lopuista kohdistin raidat valmiiksi tuleviin jämälankasukkiin. Uudet hiilikuitupuikot ovat ihania ja parhaita edelleen <3.

Maalishuhtiprojekt200413-normal.jpg

Tähän kuvaan päättyi Maalis-huhti -projekti ja tästä kuvasta alkoi Huhti-touko -projekti.

Maalis-huhti -projektista valmistui kolmet sukat. Kahdet sukat olivat keskeneräisiä SääliKYHsukkia ja yhdet neuletapaamislangoista neulotut.

Uudesta neuletapaamisesta ostin vain yhden kerän lankaa. Edellisen kerran langoista löytyneet virheet ärsyttivät edelleen. Lankesin kuitenkin langan lisäksi puikko-ostoksille. Ensin pari pakettia KnitPro hiilikuitupuikkoja ja sitten vielä yksi paketti lisää. Ei irronnut alennusta puikoista, vaikka kuinka yritti tinkiä. Taisin kuitenkin löytää lempipuikkoni :).

Tiikerilangasta löytyi jo kolmas solmu! Raidallisen langan väritys, solmun ja värivirheen jälkeen, näyttää onneksi jatkuvan virheettömänä.