Tarkastuspunnituksessa kesälomalankasaaliini ei ollutkaan laskennallinen 3250 g... vaan 3175 g. Koskaanhan ei kerissä ole grammaakaan ylimääräistä, mutta lähes aina vähän alle. Saaliistani oli "syöty" sukkien painon verran (75 g). Erikoismaininnan ansaitsevat: Wool vadelma, Seitsemän Veljestä kanerva ja Jussi- lanka. Niiden paino täsmäsi vyötteen kanssa.

... vaan ... minkähän näköinen olisikaan sukkaherkkupala, mihin olisi käytetty juuri ne grammat, jotka uupuivat... hmmm...159101.jpg

Langan riittävyyden arviointi on sen verran mutkikasta, että helpointa kai olisi aloittaa sukka kärjestä. Rohkeus ei vielä riittänyt tähän kokeiluun. Niin monessa blogissa on päivitelty tiimalasikantapään viereen syntyviä reikiä.

Päädyin perinteiseen tyyliin, hypäten resorivaiheen yli. Teen resorin viimeiseksi. Käytän ensin sukkalangat ja säästän resorivarteen pehmoisemmat, mitkä eivät välttämättä kestä kulutusta sukan pohjassa.

9 vuotias oli sovitusvaiheessa intona: "Varrettomat sukat ovat muotia, päättele jo! Tulee hyvä kantapään lämmitin... jos vaikka kenkä hiertää". Häh?