Omenamustikkavarret140114-normal.jpg

Viime viikolla sorruin kaikesta lankainventaariohässäkästä huolimatta ostamaan lankaa. Neljä kerää metsänvihreää (väri ei toistu oikeana kuvassa) Pikkusiskoa lähti mukaan, kun olivat laputtaneet kerät aletarroilla. Olin päättänyt, että saan toki ostaa lankaa, kunhan saan uudet langat puikoille asti :).

Ensimmäisenä ideana Pikkusiskolangalle, tuli toteuttaa kauan suunnittelemani "sukkakorjaamon avajaiset". Blogini on jo niin vanha, että eilen pyörähti kävijälaskuriin 100000. Siinä ajassa on sukkia tikuteltu niin paljon, että alkupään sukat on kulutettu päkiän kohdalta puhki. Monet sukat odottavat korjausta, mutta en harrasta sukkien parsimista.

Omenamustikatpurkuun140114-normal.jpg

Sukat nilkasta saksilla poikki ja sisältä huopuneiden ja reikäisten lapojen tilalle uusia tekemään. Entäs jos purkaisin vähän enemmän... tai jättäisin jäljelle vain alun kierretyt silmukat? Sinne menikin kaikki :o.

Omenamustikkapurku140114-normal.jpg

Uudet aloitettu 14.1.14. Sukkien valmistumista odotellessa voi käydä vilkaisemassa niitä alkuperäisiä Omenamustikkasukkia vuodelta 2008.

 

Pikkusisko-omenataita220114-normal.jpg

22.1.14 Kantapäät ohitettu, kiilakavennuksissa. Portista löytyi vihreää puuaitaa, niinkuin uusista sukkavarsistakin.

 

Mustikkaretkisukatsivustavalmiit-normal.

                                  Valmiit 29.1.14