Edit: 24.05.08

Ensimmäinen puikkorikkoni! Juuri kun olin ajatellut hakea alumiini 2 milliset puikot silmukannostoapuun, enkä sitten laiskuutani niin tehnytkään. Oi, voi.

1574838.jpg

Uudet Knit Picks -puikkoni ovat kyllä toimineet hyvin sileää neuloessa. Sukkien resorivaiheessa kiertäviä oikeita silmukoita tehdessä jo kuitenkin aavistelin, että tiukalle käsialalleni olisi kenties vaativimmissa kohdissa ohuet metallipuikot paremmat. Niimpä kantalapun sivusilmukoita nostaessa napsahti.

1574853.jpg

Aijemmat 3 milliset bambupuikkoni olen onnistunut pitämään ehjinä. Ainoastaan muutama puikko on kulumisen takia vaihdettu uuteen. Niimpä uskoisin, että paksummat Knit Picsit pysyvät ehjinä tiukasta käsialasta huolimatta.

Kyllä tästä vielä toivutaan. Katkennut puikko säilötään talteen kuluneiden puikkojen kaveriksi. Kun puikkohaavereita on tarpeeksi (toivottavasti ei kovin pian), niistä voi sommitella vaikka valokuvakehyksen ;).

1584553.jpg 24.5.08

Voi eiiiiii! Nyt meni jo toinen!

1584558.jpg

Sain puikkopakkaukset etukäteen synttärilahjaksi. Ihan vähäsen ajattelin näin varsinaisena päivänä partsilla istahtaa ja tehdä "Sorsanuintisukkaa". Johan taas napsahti!

1584563.jpg Onneksi on vielä puikkoja jäljellä. Jos puiset loppuu löytyy ainakin 31 metallia ;D. Napsuuko kellään muulla, vai olenko ainut?