Lähestyvä ystävänpäivä innoitti kaivamaan marinoituneet tekokuituiset vauvalangat pitkästä aikaa esille. Rakkaat langat, mitkä hankin esikoisen (12 v.) odotuksen aikaan, mutta mistä en koskaan saanut valmiiksi yhtään valmista vauvanvaatetta.

Myöhemmin on mieli muutoinkin muuttunut lankojen suhteen. Tekokuituiset langat eivät ole mielilankojani, enkä ole enää niitä ostellut. Mitä nyt muutamat nöttöset on saattanut tulla kirppissaaliiden kylkiäisinä.

Vuosi sitten keksin tekokuiduille hyvää käyttöä. Neuloin parille lasten unikaverille kivat ystävänpäivävaatteet. Kun vain kaksi lapsista sai ystävänpäivävaatteita, pitänee tasapuolisuuden nimissä tehdä niille kahdellekin, jotka viime vuonna jäivät ilman.

Nappivarastosta inspiraatiota...

... ystävänpäivän värit, punaista ja vaaleanpunaista.

 Alku näytti kovin samanlaiselta, kuin Eero-Nallen paidassa. 6 vuotias lausahti: "Onneksi paidan alalaidassa on enemmän punaista, ettei Eero nappaa pupun paitaa." Siitä tulikin mieleen ottaa mukaan muitakin värejä... alkoi vaaleilla pastilleilla neulominen näyttää aivan pyjamalta... mutta sitähän unikaverit kaipaavatkin! PYJAMIA! YSTÄVÄNPÄIVÄPYJAMABILEET! ;)

... saa nähdä mitä valmistuu. Yhtäkkiä olen aivan innoissani vanhoista vauvalangoistani :).