Editit 15.8.08, 17.8.08, 20.8.08, 24.8.08

Olympiapäivät 3-17/17

 10. elokuuta 2008

Illalla olin saanut Vesielementtilapasten molemmat resorit neulotuiksi. Pientä takapakkia kuitenkin tuli, kun huomasin puikonvaihdon jälkeen, että neuloksesta alkoi tulla liian leveää. Purin 2,25 mm puikoilla neulotut ja palasin takaisin 2 mm puikkoihin.

Omat kirjoitukset joukkueen blogista:

 

11. elokuuta 2008

Satu Mäkelä-Nummela toi trapista kultaa

 

 

Molempiin Vesielementtilapasiin on resorit neulottu. Peukalokiilojen aloitusten kanssa taistelin eilisiltana pitkään, mutta periksi en antanut. Onneksi jaksoin olla sitkeä, niin tänään oli helpompi aloittaa kirjoneuleosuus. Ehdin jopa hetkeksi kurkistaa teeveen puolelle. Oikea ajoitus... kultaa tuli!
 
 
 
12. elokuuta 2008

Aaltoja

 

 

Vesielementtilapasistani selvitin aaltojen kirjoneuleosuuden. Miesten 100 m uinnin alkuerissä suomalainen teki ennätyksensä, muttei päässyt jatkoon.
Seuraavaksi ihmettelen peukalolangan paikkaa ja lapasmallin vinoruutukuviopintaa. Hitaasti etenee kirjoneule, mutta valmistunee ajallaan...
 

15. elokuuta 2008

Kehässä

 

 

Jotain oli pielessä, kun kuvio ei täsmännyt. Ääh! Toisen Vesielementtilapasen peukkulangalle oli mennyt yksi ylimääräinen silmukka... purkua. No, mutta virheen löydyttyä alkoikin taas edistymään... kunnes sain päähäni vielä kerran testata, onko 2 silmukkaa vähemmän vaiko 2 silmukkaa enemmän parempi kämmenosuudella, sovittaessa lapasta omaan käteeni...
 

17. elokuuta 2008

Hopeaa

 

 
Sanna Stén ja Minna Nieminen toivat kevyestä pariairokaksikosta hopeaa!

Vesielementtilapaseni edistyvät taas silmukkasäätöjen jälkeen...
 

20. elokuuta 2008

 

Kärjessä

 

 
 
Jamaikalainen Usain Bolt juoksi 200 m uudeksi maailmanennätykseksi 19.30.
Vesielementtilapasten kärkiosuudet kohdallaan. Hieman piti kärjen lopussa tehdä jyrkempää kavennusta, kun 2 yhteen kavennuksilla alkoi näyttää lapasista tuleman liian pitkät.
Heti samantien, onnistuneen kärjen jälkeen, noukin peukalon silmukat. Enää ei ole paljon jäljellä... finaalissa!
 

24. elokuuta 2008

Viimeistelytsemppiä!

 

 

 Neuloin Vesielementtilapasten peukaloiden päät vasta tänä aamuna. Jostain syystä tuli tunne, että onhan tässä vielä paljon aikaa ennen olympiatulen sammumista, kun tuli pieniä silmukkavastoinkäymisiä. Lapaset hyllyttyivät hetkeksi, mutta onneksi silmukat kloksahtivat tämän aamun toisella yrittämällä paikoilleen :).

Lentopallo-ottelun alkaessa, aloitin lankojen päättelyt...
Tsemppiä kaikille loppurutistukseen!
 

24. elokuuta 2008

Valmista tuli

 

 
Vesielementtilapasten lankojen päättelyt valmistuivat juuri ennen olympiatulen sammumista!