Kuinkahan monta kertaa voi tehdä sukkiin kantapään, kunnes on tyytyväinen?

Tähtisukkien kantapäät osoittautuivat kovin haasteellisiksi. Ensin tein ohjeen mukaista kantapäätä, mutten ollut siihen täysin tyytyväinen ja aloin soveltaa vanhaan oppimaani ja ohjeen mukaista sekaisin.

Jes! Muutaman koekantapään jälkeen sukissani oli kaksi samanlaista kantapäätä... mutta, kun keräsin kantalapun sivusilmukoita, jokin ei täsmännytkään. Paljastui, että toiseen sukkaan olin aloittanut pienen pilkutussivukuvion vuosiluvun jälkeen eri järjestyksessä, kuin toiseen sukkaan. "Et kai sä enää purkaa", kysyi sukkien tuleva omistajakin, mutta ajattelin, että nopeastipa yksi virhe tulee korjattua ja kantapää neulottua, kun sitä tuli näin paljon harjoiteltuakin.

Virhe korjattu. Uusi kantalappu ja kantapää toiseen sukkaan neulottu. Niin olin varma, että täydellinen tuli, ettei toinen sukka ollut edes vieressä toista sukkaa neuloessa. Ei tullut sitten mieleenkään tarkistaa, että kantalapun aloitus ja päätössilmukat olisivat samanväriset. Juuri päinvastoin olivat värit, joten purettua kantapäätä riittää... *murinaa* :/

... jes! vihdoin kaikki täsmää! 1260230.jpg Kantapään arvoitus ratkaistu! Juuri ennen hämärän tuloa, sain kantalappujen sivuista, silmukat onnellisesti kerättyä ja kerkesin ottaa vielä kuvankin :). Enpä muista näin kovasti vääntäneeni kantapäätä edes kouluaikana, mutta nyt sukkia voi taas jatkaa... :))