Ennen messumatkaa kyselin, tietääkö kukaan Tampereen messuista jotain? Melkein kaikki tuntuivat tietävän ja usealle oli perinne käydä joka vuosi messuilla.

Itse olin matkassa ensimmäistä kertaa. Linja-autossa oli tunnelmaa, vaikka en ketään tuntenutkaan. Kaikilla oli sama määränpää. Puikot heiluivat ja juttua riitti käsitöistä. Takanani istunut mies sanoi ostavansa minulta paluumatkalla valmiit sukat. Ihan ei ollut selvillä, miten pitkäjänteistä hommaa ohuiden lankojen neulominen oli. Perille päästyä, vieressä valmistui sukka Seitsemästä Veljeksestä, mutta oma käsityöni oli edennyt vain muutaman sentin verran.

messut1151114.jpg

Pää oli hetken pyörryksissä kaikesta paljoudesta. Ensimmäiset messuostokset löytyivät Vihreän Vyyhdin alekopasta.

messut2151114.jpg

Muotinäytöstä katsellessa ehti vähän selventää ajatuksiaan, mihin päin voisi messuilla suunnistaa.

Joku ehti onnitella jo, että "hienosti olet selvinnyt, jos sulla on vasta ensimmäisen kassin pohjalla neljä kerää, jos olet täällä ensimmäistä kertaa". No, ei siinä kauan kestänyt, kun kasseja oli kaksi :D.

messutKarkki11151114.jpg

Ihania karkkineuleita...

messut3151114.jpg

Molla Millsin haastattelu...

messut4151114.jpg

Etsin pitkään bloggajien kahvilaa, mutta olin eksyksissä hallin toisessa päässä, missä Felix ja Thomas virkkasivat Myboshi-pipoja...

messut5151114.jpg

Kahvila löytyi. Oma matkaneuleenikin sai vähän jatketta mukavassa seurassa. Kaikenkaikkiaan messumatkan aikana sukkien varsiin tuli 2 x 8 cm pituutta lisää :).