Haaveilin jo uuden vuoden aattona neulovani tähtisukkia. Juoksin vartavasten näihin sukkiin etsimässä sinisiä lankoja. Vaikka uudenvuoden vaihteesta onkin jo aikaa, aloitin silti tähtisukat. Sen verran tarkka kuva on omaan päähän piirtynyt, minkälaiset sukista pitäisi tulla, että jäisi häiritsemään, ellen niitä neuloisi.

358637.jpg Malli on Moda 6/2004 lehdestä. Tällaisiin punavalkoisiin törmäsin Miian käsitöissä. Sittemmin samassa blogissa on näkynyt tähtisukkia muissakin väreissä, paitsi sini-keltaisia :D.

Seiskaveikan sinistä ja raitaa. Prisman osta pois-päivien sitruunankeltaista. Laitan malliin höysteeksi jotain omaa...

358639.jpg Siksak- pystyraidan korvaan vuosiluvulla.

Eka versio tosin meni purkuun...

358653.jpg Pienet pilkut vuosiluvun ympärillä eivät mielyttäneet.

Toka versio taas purkuun...

358696.jpg Puikon vaihtokohtaan muodostuu vähän leveämpi silmukka. Piti suunnitella tarkemmin, mihin kuvion kohtaan se uppoaisi parhaiten.

Huom. keltainen lankakeräni. Kun minulla oli vain yksi kerä, jaoin sen puoliksi ja kerin sisältä keriytyväksi. Kerien lankaa ei ole pätkäisty. Iso kuminauha kerien ympärillä niin pysyvät tiukasti vierekkäin.

Pienten alkukangertelujen jälkeen kolmas kerta toden sanoo... kyllä näistä sukat vielä syntyy.... minkähänlaiseen värikierteeseen joudun?... perheestä kolme on jo toivonut omia tähtisukkia:D. Spectrumin sini-valko-harmaa on jo käväissyt mielessä.