Pari kertaa olen osallistunut olympialaisten aikana neuleolympialaisiin. Jostain syystä en kuitenkaan neuleolympialaisten yhteisblogia enää löytänyt?! Ensin luovutin, että eipä sitten neulota olympianeuletta, mutta avajaisten aikaan kaivoin kuitenkin lankaa ja puikot esille.

Lankana on Polku Punajuurta. Ihan turvallisesti on tulossa perusribbisukkaa, että voin samalla seurata kisoja. Kohdistelen kuitenkin värejä, mikä onkin aika haastavaa tämän langan kanssa.

Suurissa suunnitelmissa ajattelin ensin ottaa tavoitteeksi neuloa molemmat Puro-kerät, mutta nyt olen höllentänyt tavoitetta tuntuvasti. Kisoja ei ole tullut seurattua juurikaan avajaisten jälkeen ja neulontakin on jäänyt yhtä vähälle.

Viikonloppu on vielä aikaa. Tavoitteena on saada aloitetut, yhdet ribbisukat, valmiiksi. Ehkä suomalaisten olympiamenestyskin tästä paranee ;).

Kategoriaa napsauttamalla pääsee aijempiin olympiatunnelmiin. (Kuvia on tosin kateissa)


                            11.8.12 Antti Ruuskaselle keihäästä pronssia

En saanut sukkia ajallaan valmiiksi, mutta enpä ehtinyt katsoa päättäjäisiäkään, vielä. Päättäjäiset on tallennettu ja ne katsellaan perheen voimin, kunhan saan ensin nämä sukat valmiiksi :).

... jatkuu...