vappu240415.jpg

Vapun perinteeksi on tullut etsiä kahdelle nuorimmalle kävelevät vappupallot. Maksavat toki enemmän, mutta kävelevistä palloista on ollut aina kovasti hupia. Pallot pääsevät vapunviettoon mukaan seuralaisina ja leikkikavereina.

Heti kun pallot ilmestivät kauppaan, olimme liikkeellä. 9 vuotias blogivauva sain söpön buldokin. Koira sai nimekseen Musti ja Makkara ;). Lapsi teki koiralle viltistä koiranpedin ja olohuoneeseen temppuradan. Illalla tuli kuitenkin kynel silmään, kun koirasta olivat ilmat huvenneet jo alle vuorokaudessa.

vappu280415.jpg

Heti seuraavana aamuna veimme koiran eläinlääkärille (kauppaan vaihtoon), mutta samanlaista koiraa emme tilalle saaneet, kun kaikissa muissakin oli vikaa. Onneksi yksi heppa oli karannut ilmapallopisteen kulman taakse, mista tyttöni löysi sen ja taas oltiin onnellisia. Pienestä patjasta tuli tallin seinä ja puisesta nuken sängystä tuli hepalle ruokakaukalo.

13 vuotias varovasti huhuili, että kai hänkin saa pallon. Onneksi oli pallovalikoima hieman muuttunut edellispäivistä, sillä jo mietin, kuinka kova ponnistus pallojen osto joka vuosi oli. Pelastajakoira kotiutui tämän vuoden toiseksi käveleväksi palloksi ja vapun vietto voi alkaa!

vappu300415.jpg

                                 HAUSKAA VAPPUA 2015!