Vihdoinkin välikoon puikkoja ja samoin tein sormikaspuikkokokoa! On se vaan niin vaikea saada välikoon puikkoja tai Haaviston kirjaa. Nyt olisi, Seiskaveikasta kirjoneuletta tehdessä, sopivat välikoon puikot, mutta Haaviston kirja uupuu edelleen. Sitähän ei saa kuin kirjakerhoon liittymällä tai kirjastosta monen kuukauden jonotuksella... jonossa ollaan, vaikkakin vielä on usea ennen omaa vuoroa. Ehdotin jo kirjastossa, että voisivatko he hankkia lisää Haaviston kirjoja. Ehkä Juju-kerho voisi heille niitä myydä jos oikein neuvottelisivat. Varmaankin vanhat painokset ovat jo kovin luettuja.

Heti ei ollut tarkoitus aloittaa uusilla puikoilla neulomista, sillä kotona sisustusjärjestelyt olivat etusijalla. Se "heti" kesti kuitenkin vain siihen saakka, kun muut olivat menneet nukkumaan ja niin sukkapesän pohjalta löytyi taas kivaa lankaa :).

1538223.jpg

Kauppareissulta tullessa etsimme sukkaraidan vihreää. Hankala vihreä, kun kaikki kasvit olivat tummempia ja eri sävyä. Joen vesi näytti kuitenkin oikean väriselle. Kyykistyessäni kuvailemaan pari sorsaa tuli uteliaina katsomaan touhujani. Pullaa ei oo, enkä uusista puikoista luovu ;)

1538257.jpg

1538245.jpg ... ai niin ... piti olla maa -teema. Vesi teema tuleekin myöhemmin...  

1538263.jpg

Spectruimlu saa katsomaan ympärilleen aivan toisella lailla :).