Odottelinkin jo kovasti uuden Spectrumin alkua. Kurkin Lollyn sivulle miltein päivittäin ;). Odottelin jopa niin paljon, että aloin arvuutella, mitkä värit olisivat tänä vuonna ensimmäisessä jatkossa.

Kun muu perhe lähti ostoksille ja ainoana jäin kotiin siivoamaan, keksin "siivouspalkinnon". Eiks silloin saakin kerän Polkkaa. Ihan varmaan on tulevan Spectrumin värit ;).

 Hmmm... ei ihan tärpännyt väriarvauksen kanssa. Ensimmäinen väri olikin vihreä!

NORTH (March/April)
Color:
Green
Material: Stones/Gems/Rocks
Season: Winter
Element: Earth

 

Koska miehellä oli asiaa Helsinkiin, hänhän voisi koukata lankakaupan kautta. "Mitä tää tämmönen on, kerä viikossa?", kuului pientä vastustusta. Joo, eiks oo ihan reilua, jos jää taas kotiin siivoamaan ;).

Vihreä kauteni alkoi etuajassa...

 ... avasin vihreän paperipussin, jossa oli vihreäsävyinen kerä Onlinen Supersocke 100 -lankaa. Ostopaikkakin oli Vihreä (vyyhti).

Kolmas kertani Spectrumissa. Viime kerralla vihreää neulottiin huhti-/toukokuussa 2008. Silloin oli muitakin värejä mukana. Aloitin innolla, mutta kauden lopussa olikin monta keskeneräistä työtä. Muista kausista tuli tehtyä pieni yhteenveto, mutta tuosta kaudesta yhteenveto jäi tekemättä.

Spectrum 2008 huhti-/toukokuu

APRIL / MAY - EARTH - green, brown, metallics

    

  

Syyskuussa tuli viimeinenkin vihreällä kaudella aloitettu sukka tehtyä valmiiksi. Vihreästä kaudesta myöhästyneet sukat kävivät onneksi myös syksyn sinisen-mustan-violettiin -kauteen. Possun vaatteet ovat vieläkin kesken. Voisin kaivaa ne näkösälle, niin saattavat valmistuakin :).

Hops! ... yhteenveto tulikin, kuin vahingossa tehtyä, kun aloin muistelemaan ja siirtelemään kansiosta kuvia :).