Edit: Kesäkin tuli

     Nallen kevätdiettilangat 139 grammaa + 142 grammaa

Kyllähän se lankaostotilaston heilutus onnistuu, jos oikein yrittää. Kävin samalla lankahyllyllä, kuin eilenkin. Tyhjät hyllyt olivatkin saaneet jo täydennystä.

Hetken aikaa korissa oli enemmänkin lankaa. Aloin järkeillä, että 300 gramman neulontaan menee kuitenkin jonkin aikaa. Ehkeivät uutuudet lopu heti ja vaikka loppuisivatkin, niin hyllyjä täydennetään kuitenkin.

Lankoja punnatessa ja lankatilastoja päivittäessä, ihmettelin taas, kuinka olivatkaan Novitan kevät -langat olleet kovalla dietillä. Olin jo unohtanut, kuinka vajaita Novitan kerät usein ovat. Aloin epäilemään jo vaakaani, mutta samalla vaa´alla, kun punnasin muiden valmistajien keriä, ei kadonneita grammoja ollut läheskään yhtä paljon tai ei lainkaan. Oikeampi teksti lankavyötteessä olisi 140 grammaa.

 Langasta tuli heti hiirenkorvat mieleen ja pitihän sitä käydä vähän leikkimässä ;). Kiva kuitenkin, että talvella on talvi. Tulevaa kevättä ja puiden silmuja jaksaa odotella :).

                          Nalle Kesä 140 g

Ihan muinamiehina vihjaisin ruokakauppaan lähtevälle miehelle, että vaimo voisi ilahtua lankakerästä. Nalle Kesä pilkistikin ruokakassista :). Langoista 2009 -sivulle tämäkin odottelemaan neulotuksi tuloa.