Scaritsan villat aloitti neljä vuotta sitten, kaatamalla marinoituneet tekokuituiset vauvalankansa lattialle. Oli taas aika testata aloituskuvan lankojen toimivuus.

4 vuotias antoi heti alkuun pienelle siniselle kerälle hellän halin ja alkoi kerimään irrallaan olevaa lankaa kerälle.

 

Pehmeystestissä langat todettiin edelleen pehmeiksi.

 

Heittotestissä kerät lensivät korkeammalle kuin koskaan aikaisemmin. Hetken piti harjoitella, että lankakerä pysyi kuvassa ;).

 

Yllättäen 4 vuotias alkoi ensimmäisten kuvien jälkeen testaamaan lankoja omatoimisesti. "Äiti, näinkin näillä voi leikkiä, ensin langat kasaan ja sitten"...

... lankakasan toiseen päähän ja rullaten yli...

... vauhtia, korkea hyppy lankoihin. Muovissa oleen lankakerän kelmut poksahtivat äänekkäästi :o

Isosisko tahtoi mukaan. Yhdessä vauhtipompuin lankoihin!

Niin kauan oli hauskaa, kunnes päät osuivat hypätessä yhteen. Suuremmilta vammoilta kuitenkin säästyttiin. Aina hurjemmaksi menee vuosittainen lankainventariopäivä ;).

Neljäntenä blogivuonna marinoituneista vauvalangoista valmistui:

Monta pehmonallen vaatetta on vuosien mittaa jäänyt kesken. Voisinkin Fufoilun aikana (touko-kesäkuu 2010) kuvata kaikki keskeneräiset, marinoiduista vauvalangoista tehdyt, samaan kuvaan.

Neulominen jatkuu...

Kategoriasta "tasavuosi" pääsee edellisvuosien lankatestaustunnelmiin. Lankakasa ei ole niinkään pienentynyt, mutta lapsi on kasvanut. Osa langoista on kiinni keskeneräisissä töissä ja joitain uusia löytöjä on ilmaantunut. Muovipussissa oleva iso valkokirjava kerä oli ostettu yli 13 vuotta sitten ensimmäisten vaunujen väriin sopivaksi.