Voi, kuinka kiva! Pääsin vihdoin vähän Spectruilemaan...

HELMIKUU / MAALISKUU - TULI- oranssi, punainen, vaaleanpunainen

Etsiskelin vanhoista ufoistani teemaan sopivan värisiä lapasten alkuja. Niitä löytyi, mutta löytyi myös pitkään kateissa ollut punainen marinoitunut lankakeräni, mitä etsiskelin jo ennen joulua. Silloin oli mielessä neuloa lasten muillekin parhaille unileluille tonttuasut.

Viime kesälomasta jäi kesken Lötkökoiran kesämekko. Vähän on ollut huono omatunto, kun en ole saanut sitä neulepussukan häviämisen takia valmiiksi. Esikoinen on kyllä saanut Eero-Nallelleen asuja, mutta mites niiden muiden sisarusten unilelujen vaatteiden laita on?! Nythän näitä täytyy valmistaa, kun näyttävät olevan kovin tärkeitä ja lapset vielä niillä leikkivät :).

 Innostuin heti, neuleen löytämisen jälkeen, aloittaa mekkoon sopivaa päähinettä.

Mikähän lienee yleisin ufoutuneen neuleen määritelmä? Onko se vuoden ufoutuneena ollut, vai lasketaanko jo vähemmän aikaa unohduksiin jäänyt ufoksi?

Järjestelin Marinoituneet vauvalanka -sivuani. Spectrumin värit pääsivät laatikosta pitkästä aikaa päivänvaloon antamaan inspiraatiota. Vuoden alusta olen perustanut "Sivupäivityksiä"-sivupalkin, mistä näkee heti, milloin kutakin sivua on päivitetty.

Oh..hoh! Onpa tietsikkaruutu tehokas! Heti kuvaa ruudulta katsoessa tuli ideoita. Nyt vain nopeasti koiran pipo valmiiksi... ja sitten jotain lällyä unileluille ystävänpäiväksi.