Vancouver 2010

Kopioin yhteisblogista omat kirjoitukseni tähän samaan postaukseen. Viime kerralla tuli kultaa. Toivottavasti tälläkin kertaa...

***

keskiviikkona 24. helmikuuta 2010

Olympiapolvisukkien väliaikoja

 

 
 Naisten suurpujottelussa Tanja Poutiainen laski ensimmäistä laskuaan...
... Olympiapolvisukat etenivät kantalappujen aloituskohtiin.


Sukkalankaa on kerissä jäljellä vielä 96 grammaa. Olympiapolvisukkien varsiin on mennyt siis 100 grammaa. Neulontapäivävauhti on hiipunut 8,3 grammaan, vaikka vielä muutama päivä sitten päätin neuloa 15 grammaa päivässä.

Toivoa ei ole kuitenkaan heitetty kaivoon. Vielä voin saada kultaa, jos teen kunnon loppukirin. 4 kilpailupäivää jäljellä. Tsemppiä muillekin!

 

sunnuntaina 14. helmikuuta 2010

2. kisapäivä

 

 
 Yhdistetyssä Janne Ryynänen oli mäkiosuuden ensimmäinen ja pääsee ensimmäisenä ladulle...
 
Neuleen klemmarimerkistä alkoi toinen kisapäivä


Polvisukkien molemmat varret ovat nyt 9 senttiset. Resoriosuutta tästä oli 7 senttiä.

Vaaka näyttää lankaa olevan jäljellä 173 grammaa. Edelleen olen melkein kahden kerän kisavauhdissa. Kahden kisapäivän keskivauhti on 11,5 grammaa. 13 gramman kulutus kuluttaisi kerät kokonaan.

 

lauantaina 13. helmikuuta 2010

1. kisapäivä

 

 
Janne Ahonen neljäs mäkikilpailussa

Pääsin luomaan polvisukkien silmukat vasta alkuillasta. Ensin olivat puikot hukassa, enkä sen takia päässyt aloittamaan. Keskeneräiset sukat piti neuloa loppuun, että puikkoja vapautui kisaneuleeseen. Kisan alkua hidastivat myös kotityöt, mutta vihdoin mäkikisan alettua pääsin vauhtiin :).

Ensimmäisen kisapäivän saaliina sain molempiin sukkiin reilu 4 cm resorit. Kerät kevenivät 12 grammalla. Laskin, että päivätavoite olisi noin 13 grammaa, jos sukkiin menisi molemmat kerät kokonaan, joten aika hyvin olen tavoitteessa.

 

perjantaina 12. helmikuuta 2010

Olympianeule valittu

 

 
 Alkuun valitsin Supersocke 1oo lankaa. Raitojen säädön jälkeen 196 g...

Tavoitteena on saada olympialaisissa aikaiseksi pitkät polvisukat 13 vuotiaalle 2 mm puikoilla. Tytön kengän numero on 40-41!

Viime kerralla tein Vesielementtilapaset, mitkä esikoinen jätti lahjakkaasti muutama viikko sitten piponsa kanssa kouluun. Pipo palautui löytötavaralaatikkoon, mutta kirjoneulelapaset eivät.

Ihania kisatunnelmia kaikille! Scaritsa - Scaritsan villat