... luulin ehtiväni päivittää Hankinnat-sivun ajantasalle. Kesälomat ovatkin olleet usein lankarikasta aikaa. Näin kävi viime kesänä ;).

Lankahamstereissa ollessani ajalla 1.2.-31.5.07 estyivät uudet lankahankinnat. Tosiasiassa, langat eivät edes huudelleet kaupan hyllyillä, vaikka kävinkin niitä katsomassa. Ei mitään uutta ja ne tavallisetkin olivat niin kalliita.

Hinta taitaakin olla vastustamattomin houkutin. Jos korissa lukee kirkuvan punaisin kirjaimin "ALE" ja lankojen hinta euron kerä, kiirehän siinä tulee, että saa kerät nopeasti omaan ostoskoriin.

Tyytyväisenä olen siis taas pidellyt koria:

665951.jpg 12 x HipHop = 12 e

661217.jpg 15 x Hippy = 15 e

735822.jpg 3 x Seitsemän Veljestä jättiraita = 15 e

Noo, JättiRaidat olivat tosin 5 euroa kerä, mutta kiire tuli, kun jäljellä oli enää kolme kerää! Aikaisemmin viikolla olin kylmästi kävellyt saman ale-lankalaarin ohitse, kun keriä oli vielä niin paljon ;). 

Jep! Ylläolevaa tekstin värkkäsin viikko sitten. Nopean lomalle lähdön takia piti tekstiä virittää menneeseen muotoon. En siis tarvinnut edes kristallipalloa, kun tiesin lankahankintoja olevan tulossa :D. Kumma juttu, vaikka lomalle ottaa vanhoja ufotöitä ja lankaa mukaan, on uusiakin lankoja saatava.

Näissä uusien kerien aamukahvitunnelmissa vietin aikaa pari päivää sitten: 735832.jpg Kakkonen toi "lötkökoiransa" aamukahviseurakseni norkoilemaan koiran vaatteita. Hieno ajoitus, omat synttärit tytöllä tuloillaan... eihän äiti voi kieltäytyä tekemästä tärkeälle unikoiralle asuja ;)

... katsotaan, mitä saan aikaiseksi... kiiruusti tarvikkeiden vaihdon jälkeen lomia jatkamaan. Uusien lankaostoetappien kautta kietenkin ;).